Professional Aroma Grinder

12,2 %* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van de gemalen koffie gedurende de gehele levensduur zijn kenmerkend voor de professionele aroma-molen. De geperfectioneerde molengeometrie bereikt de optimale maalcurve. Dat wil zeggen: een hoger aandeel fijne deeltjes in de gemalen koffie garandeert een ideale smaakontplooiing.

*Professional Aroma Grinder vergeleken met traditionele molens


Nog meer specialiteiten voor nog meer genot

De nieuwe E6 scoort voor veelzijdigheid en esthetiek. Behalve de koffieklassiekers en de specialiteiten met melkschuim kan de E6 ook caffè Barista, lungo Barista, espresso doppio en espresso macchiato bereiden.


Fraaier dan ooit tevoren

Het chique, verchroomde kopjesplateau vormt het ideale po­dium waarop alle specialiteiten perfect voor het voetlicht worden gebracht.


P.E.P.® voor espresso van de hoogste koffiebarkwaliteit

Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en staat ook bij korte specialiteiten garant voor een maximaal aroma.